Változás!

Lemondás miatt módosul a szeptember 29-re kiírt Horváth Károly Emléktorna menetrendje.

A PTE-PEAC az előzetes tervekkel ellentétben nem tud részt venni a versenyen, ezért három csapat lép pályára a Jáky iskola tornacsarnokában.

Ennek megfelelően a mérkőzések lebonyolítása is változik. Minden találkozó négy szettig tart majd, döntetlen esetén pedig következik egy rövidített játszma is.

Itt megtekinthető  lebonyolítási rend.

Köszönjük a megértést és várunk minden röplabdabarátot szeretettel!

Edzőtáborban a gyerekek

U10-es korosztályú játékosaink edzőtáborban vettek részt, amelyről természetesen képek is készültek. Íme! 

DSC 4888

DSC 4886

Felkészülési tornára utazunk

Szeptember 16-án rendezik azt a felkészülési röplabdatornát a 15 év alatti korosztálynak, amelyen a Fésüs Röplabda Akadémia is részt vesz. A dunaújvárosi eseményen az A jelű csoportba kaptunk besorolást a házigazda DSE, a RÖAK Kaposvár és a KESI Vásárhely társaságában.

Bővebben...

Játékosmozgások klubunknál

Az előző bajnokság vége és az új szezon kezdete között egyesületünk, a MÁV Előre SC azon dolgozik, hogy kialakuljon a lehető legjobb keret a 2018/2018-es NB I-es és NB II-es évadra.

Ennek megfelelően az alábbi hírekről tudunk beszámolni jelenleg:

A Németh Ödön által irányított NB I-es férfi alakulatba érkezett a center Kohlman Norbert és a feladó Guzmics Richárd Szolnokról, továbbá az ütő Kaposi Tamás Sümegről.

Visszavonult Balogh Péter, Tóth András, Nagy Bence és Kiss Marcell pedig távozott.

A Fésüs Irén vezette, másodosztályban bajnoki ezüstérmes csapatunkhoz érkezett a 4-es ütő Szelle Dóra Kaposvárról, a támadó Környei Dóra Balatonfüredről, valamint Barabás Franciska, aki legutóbb Kecskeméten, NB II-ben játszott.

Távozott az U17-es korosztályú Kiss Anna, aki az UTE-ban folyttaja pályafutását.

Továbbképzést tartottunk

PSX 20180815 132850

Edzői továbbképzést rendeztünk augusztus 4-én. A Lakeside Hotelben tartott eseményen TAO tájékoztatást adott Bíró Tamás és Novák Nikolett. Sportpszichológiai témakörben Sportoló-Szülők-Edző háromszög címmel dr. Járai Róbert előadását hallgatták meg a résztvevők. Továbbá játékvezetői prezentáció is színesítette a programot, amely alkalmával Vári Péter és Pőcze Attila beszélt a hallgatósághoz.

Fehérvári sport nagyhét 2018

sporthet

2018. augusztus 24-25-én Székesfehérváron kerül megrendezésre a Sprint Triatlon Európa Kupa magyarországi fordulója. Ehhez kapcsolódóan fő célunk az EK hetét különböző sportrendezvényekkel színesíteni, lehetőséget biztosítva a családoknak, és a sportszeretőknek, hogy a nyár utolsó hete sportélményekben gazdagon teljen. A 5 napon át tartó rendezvénysorozat számai között olyan sportágak szerepelnek, mint a streetball, a teqball, a röplabda, a futás, kerékpározás és a sárkányhajózás.
Továbbá a városban működő cégek bevonásával dolgozóik számára egy kellemes sportdélután eltöltésére nyújtunk lehetőséget.

A részletes programot itt találjátok. (pdf)

Hatodik lett a válogatott Pulában

Kiss Annával és Sziládi Viktóriával a soraiban mérettette meg magát az U17-es magyar lány röplabda-válogatott a horvátországi Pulában. A Global Challenge elnevezésű nemzetközi tornán végül hatodik helyezett lett a gárda. 

Nem elírás, a Kőnig Gábor vezette nemzeti együttes az U23-as korosztály küzdelmeiben lépett pályára. Az utolsó napon két mérkőzés várt a mieinkre, és még reális esély volt az ötödik pozíció elérésére is. Az első ellenfél a cseh PVK Olymp Praha volt, amelyet 2:1-re vertek a mieink. Kiss Anna 10, Sziládi Viktória 8 ponttal vette ki a részét a sikerből. 

Ezután egy kis pihenő következett, majd az ötödik helyért az az USA East Cost volt az ellenfél, amelyet a csoportkörben egyszer már legyőztek a magyar lányok. Az amerikaiaknak sajnos sikerült visszavágni a korábbi fiaskóért: a piros-zöld-fehér csapat 2:0-ra kikapott és végül a hatodik helyet szerezte meg a jóval idősebb játékosokat felvonultató mezőnyben. A helyosztón Sziládi Viktória 9, Kiss Anna 2 pontot szerzett. 

Eredmények: 
Magyarország U17 - PVK Olymp Praha 2:1 (24, -15, 10)
Magyarország U17 - USA East Cost 0:2 (-21, -20)

Gratulálunk a Felsővárosi Fésüs Röplabda Akadémia Fehérvár két játékosának, Kiss Annának és Sziládi Viktóriának!

Ötödik hely az OIB-n

34963470 1954738158107688 7212799400651784192 o

Ötödik helyen végzett a Fésüs Röplabda Akadémia leány csapata az országos ifjúsági bajnokság kecskeméti döntőjében. A helyosztó mérkőzésen a vendéglátó Kecskemétet vertük 3:0 arányban.

Az OIB 5. helyezésért járó oklevelet Petri Izabella csapatkapitány vette át az eredményhirdetés alkalmával.

Megnyerte a diákolimpiát a Felsővárosi!

image

Remek eredménnyel zárul az iskolai szezon, hiszen a Felsővárosi Általános Iskola végső győzelmével ért véget a IV. korcsoportos leány röplabda diákolimpia. A nyíregyházi eseményen senki sem tudta megelőzni a székesfehérvári gyerereket.

A fináléban a házigazda Móricz ellen 3:2-re diadalmaskodtak a Felsővárosi játékosai, amellyel visszavágtak a csoportküzdelmek során elszenvedett vereségért.

Döntő:

Felsővárosi Általános Iskola - Nyíregyházi Móricz Általános Iskola 3:2 (-25, 24, 23, -21, 10)

A torna egjobb támadója Kiss Anna lett, a legjobb felkészítőnek, testnevelőnek pedig Fésüs Irént választották.

IMG 20180611 083051 01 01

A bajnokcsapat tagjai: Lukács Anna, Radics Vivien, Nagy Jázmin, Borostyán Fanni, Buday Viktória, Virág Zsófia, Huszár Imola, Kiss Anna, Szentmihályi Odett. Testnevelők: Fésüs Irén, Horváth Virág.

Gratulálunk a csapatnak és a szakmai stábnak!

Támogatóink

fehervar logo

sporttalpbetet logo
 
drink
 
logo-masit

ORKOVA

 

 window design alfatherm vasbetker 1
TAO támogatás

Facebook-üzenőfalunk