egyszazalek

Kérjük, ha tehetik továbbra is segítsenek bennünket adójuk 1 százalékával!
Felsővárosi Fésüs Röplabda Akadémia Székesfehérvár
Adószámunk: 18487497-1-07
Bankszámlaszámunk: 
OTP Bank 11736006-21456918

Köszönjük az eddigi hozzájárulásukat munkánkhoz!

Kedves Szülők, Támogatóink, Szurkolóink!

Az alábbi bankszámlaszámra teljesíthetitek tagdíj befizetéseiteket:
OTP Bank 11736006-21456918
TAO támogatás

Támogatóink

fehervar logo

sporttalpbetet logo
 
drink
 
logo-masit

ORKOVA

 

 window design alfatherm vasbetker 1

Facebook-üzenőfalunk

A juniorok edzője elégedett az eredménnyel

IMG 0206

A tabella élén ünnepli a karácsonyt az NB II-ben szereplő juniorcsapatunk, miután a legutóbbi játéknapon mind a négy mérkőzését megnyerte. A fiúk edzője, Adler Zoltán a december 17-18. között rendezett torna után nyilatkozott honlapunknak.

Bővebben...

Bronzérem Sümegen

IMG 20161217 154651

A Simonyai János Emléktornán szerepeltünk Sümegen, a hétvégén. A versenyen két csapattal vettünk részt. 

Bővebben...

Remekeltek a juniorok

IMG 0435

Hibátlan mérleggel zárta 2016 utolsó tornáját az NB II-ben szereplő együttesünk. Mind a négy lejátszott mérkőzést megnyertük, így a tabella élén zárjuk az idei esztendőt.

Bővebben...

Szegeden nyertek a fiúk

Mindkét mérkőzésünket győzelemmel zártuk a Szegeden rendezett OGYB-fordulón, vasárnap. A PTE-PEAC és a házigazda Szegedi RSE ellen is 3:0 arányban nyert a MAFC-Felsőváros fiúcsapata. Bővebben...

Megnyertük a Móricz-kupát!

IMG 0555

Tornagyőzelmet ünnepelhettek lányaink a hétvégén, Nyíregyházán. A huszonharmadik alkalommal megrendezett Móricz-kupát Fésűs Irén tanítványai nyerték idén is. Bővebben...

Öt játékosunk lett válogatott

image1

Fésűs Irén kiváló szakmai munkájának köszönhetően idén sem szűkölködik Székesfehérvár válogatott játékosokban. A Felsővárosi iskola testnevelője, egyben a Kodolányi edzője öt tehetséges lány röplabdázót nevelt ki serdülő korosztályban.

Bővebben...

Dévényi Tiborra emlékeztünk

IMG 2137

Dévényi Tibor, a MÁV Előre néhai elnökének tiszteletére emléktornát rendeztünk szombaton. A Felsővárosiban tartott verseny egyben az országos mini bajnokság kvalifikációs tornája is volt. Bővebben...

Jelentkezz még ma az Alba Java Kupára!

alba java korso rgb zold

Még lehet nevezni a december végi XIII. Alba Java Kupa amatőr vegyes röplabdatornánkra! Akit érdekel, ne habozzon! Jelentkezni Nagy Róbertnél lehet a +36 30 936 7495-ös telefonszámon, vagy a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címen!

Bővebben...

Negyedik helyen Újvárosban

IMG 2101

A bronzcsatát elveszítve végzett negyedik helyen a Kodolányi Dunaújvárosban, vasárnap. A fiú országos mini bajnokság kvalifikációs tornáján nyolc együttes indult.

Bővebben...

Győzelem az MTK ellen

3:0-ra nyertek a felsővárosi lányok az MTK Budapest ellen, a Szalayné Sebők Éva Országos Serdülő Bajnokságban. A balatonfüredi tornán három egyesület vett részt. Bővebben...

50%-os mérleg hazai pályán

Két mérkőzésünkből egyet sikerült megnyerni a hétvégi, hazai rendezésű röplabdatornán. A dr. Tarnawa Ferdinánd Országos Ifjúsági Bajnokság alapszakasz második tornájának adtunk otthont a Felsővárosi Általános Iskolában, szombaton.

Bővebben...

Tartalmas hétvége következik

Ahogy azt már megszokhatták a röplabdasport szerelmesei, folyamatosan, szinte minden hétvégén legalább két-három csapatunk pályára lép valamely versenysorozatban. Ez alól az előttünk álló szombat-vasárnap sem lesz kivétel.

Bővebben...

A Dunakanyar ellen nyertünk

IMG 0334 1

A Dunakanyar SE ellen sikerült győzelmet elérnie gyermek korosztályú csapatunknak a hétvégén. A Tatár Mihály Országos Gyermek Bajnokság soros fordulóját Dágon tartották szombaton.

Bővebben...