A Dágot legyőztük

Szoros mérkőzésen, 3:2-re maradt alul a Dunaferr ellen a Felsőváros fiúcsapata az országos serdülő bajnokság középszakaszának első fordulójában. A január 22-i tornán, a KESI ellen 3:0-ra kapott ki a csapat, majd a Dág elleni találkozón sikerült kiharcolnia a győzelmet (3:0).

Győztes meccseken vannak túl a serdülők

Mindkét csatájukat sikerrel vívták meg Fésűs Irén tanítványai január 22-én, az országos serdülő bajnokság székesfehérvári fordulójában. A Balatonfüred és az MTK ellen is 3:0 arányban nyertek a fehérvári gyerekek, s csoportelsőként jutottak tovább a bajnokság következő szakaszába.

Szegeden szerepeltünk

IMG 20170122 172643

A szegedi Titkos Lajos Emlékversenyen vettünk részt, amely a Magyar Röplabda Szövetség országos mini bajnokságának részét képezte.

Bővebben...

Fésűs Irén kapta a Magyar Diáksport Szövetség testnevelő tanároknak járó díját

fesusiren01

A Magyar Tudományos Akadémia dísztermében adta át a Magyar Diáksport Szövetség azokat az elismeréseket, amelyekkel a diákolimpikonok pártfogóit jutalmazták. Fejér megyéből a díjat Fésűs Irén röplabda szakedző, a Felsővárosi Általános Iskola testnevelő tanára kapta. A sokszoros magyar válogatott röplabdázó évek óta elhivatott ezen csapatsport népszerűsítésében, s első számú feladatának az utánpótlás-nevelést tekinti.

Bővebben...

Duplán ezüst Dunabogdányban

fiucsapatok 2017 padar sorozaton

Két mini és egy gyermek korosztályú csapattal vettünk részt a Pádár Krisztián Fiú Röplabda Tornasorozat hétvégi, második fordulójában. A Dunabogdányban tartott versenyen a gyermek gárda ezüstérmes lett a Dág mögött. 

Bővebben...

Elmarad a hétvégi NB II-es forduló

Az Országos Meteorológiai Szolgálat jelentése szerint a hétvégi Férfi Felnőtt NB II tervezett helyszínén és annak megközelítési útvonalain a közlekedési feltételek életveszélyesek is lehetnek.

Ennek következtében a Versenybizottság döntése értelmében a torna KÉSŐBBI IDŐPONTBAN KERÜL MEGRENDEZÉSRE.

Győr elleni siker az OIB-elődöntőben

2017 oib csapat

A SZESE Győr ellen nyerni tudott a MAFC-Felsővárosi fiúcsapata az országos ifjúsági bajnokság hétvégi elődöntőjében. A vasárnap, Kecskeméten tartott tornán 3:0 arányban győztek Adler Zoltán tanítványai.

Bővebben...

Nemes küldetés van kibontakozóban

nemes

A magyar röplabdasport fiú szakágának megerősítésén fáradozik a Dunakanyar Sportegyesület. Az utánpótlás-nevelő klub minél több fiatallal ismertetné meg a sportág szépségét, ennek érdekében hívták életre a Pádár Krisztián válogatott röplabdázó nevével fémjelzett tornasorozatot.

Bővebben...

Címvédés az Alba Javán

15732229 1598588280158244 9189164738045770701 o

Az Oldjátok meg, én feladom végső győzelmével zárult 2016-ban is az Alba Java-Di Angelo Mikszröpi Kupa a székesfehérvári Tóvárosi iskola tornacsarnokában. A tizenharmadik alkalommal megrendezett eseményen ezüstérmes lett a kecskeméti KÖD, harmadik helyen pedig a No Name végzett. Bővebben...

A juniorok edzője elégedett az eredménnyel

IMG 0206

A tabella élén ünnepli a karácsonyt az NB II-ben szereplő juniorcsapatunk, miután a legutóbbi játéknapon mind a négy mérkőzését megnyerte. A fiúk edzője, Adler Zoltán a december 17-18. között rendezett torna után nyilatkozott honlapunknak.

Bővebben...

Bronzérem Sümegen

IMG 20161217 154651

A Simonyai János Emléktornán szerepeltünk Sümegen, a hétvégén. A versenyen két csapattal vettünk részt. 

Bővebben...

Remekeltek a juniorok

IMG 0435

Hibátlan mérleggel zárta 2016 utolsó tornáját az NB II-ben szereplő együttesünk. Mind a négy lejátszott mérkőzést megnyertük, így a tabella élén zárjuk az idei esztendőt.

Bővebben...

Szegeden nyertek a fiúk

Mindkét mérkőzésünket győzelemmel zártuk a Szegeden rendezett OGYB-fordulón, vasárnap. A PTE-PEAC és a házigazda Szegedi RSE ellen is 3:0 arányban nyert a MAFC-Felsőváros fiúcsapata. Bővebben...

Megnyertük a Móricz-kupát!

IMG 0555

Tornagyőzelmet ünnepelhettek lányaink a hétvégén, Nyíregyházán. A huszonharmadik alkalommal megrendezett Móricz-kupát Fésűs Irén tanítványai nyerték idén is. Bővebben...

Támogatóink

fehervar logo

sporttalpbetet logo
 
drink
 
logo-masit

ORKOVA

 

 window design alfatherm vasbetker 1
TAO támogatás

Facebook-üzenőfalunk