A rutin és tudás diadala

IMG 1945

A magyar senior válogatott végső győzelmével zárult az Alba Régia Férfi Senior Röplabda Gála. A péntektől vasárnapig lezajlott székesfehérvári tornán az Alba Line végzett a második helyen. A négycsapatos verseny harmadikjaként a Felsőváros ifjúsági csapata végzett, negyedikként pedig a TSC Berlin zárt. Bővebben...

Bajnokok lettünk!

A Felsőváros MÁV Előre megnyerte a 2016/2017-es röplabda országos bajnokságot junior korosztályban. Az érmek ünnepélyes átadására az Alba Regia Senior Férfi Röplabda Gála keretében holnap, 17 óra körül kerül sor, a verseny helyszínén.

Győzelem Dunakeszin!

minikupalany

Megnyertük az Országos Mini Kupát! 12 év alatti kiemelt lány együttesünk első helyen végzett a Dunakeszin rendezett torna tizennyolc csapatot számláló mezőnyében. Hatalmas gratuláció a lányoknak és az edzőjüknek is!

A győztes csapat tagjai: Borostyán Fanni, Virág Zsófi, Buday Viktória, Szentmihályi Odett, Nagy Jázmin, Lakatos Napsugár, Lakatos Kármen, Radics Vivien. Edző: Fésűs Irén.

Dunakeszi győzelem

dunakeszi bajnokcsapat

Megnyerték az U12-es lányok a Göd csapata álltal rendezett Mini kupát Dunakeszin. A győztes csapat tagjai: Borostyán Fanni, Virág Zsófi, Fésüs Irén, Buday Viktória, Szentmihályi Odett, Nagy Jázmin, Lakatos Napsugár, Lakatos Kármen, Radics Vivien. Eredmények később...

Kecskeméten léptünk pályára

170410 felsovaros fiu omb

A Varjú Lajos Emléktornán szerepeltek fiú röplabdázóink Kecskeméten, a hétvégén. A verseny az országos mini bajnokság (OMB) utolsó pontszerző fordulója volt.

Bővebben...

Felemás mérleg Nyíregyházán

Két győztes és két vesztes találkozó van NB II-es csapatunk háta mögött. Szombaton és vasárnap, Nyíregyházán rendezték a másodosztályú pontvadászat soros állomását. Bővebben...

Negyedik hely Érden

170402 felsovaros omb erd2

Országos mini bajnoki fordulón vett részt a Felsőváros fiú csapata vasárnap. Nagy Róbert röplabdázói közel álltak ahhoz, hogy bronzéremmel zárják a tornát, végül azonban be kellett érniük a negyedik pozícióval. Bővebben...

Hétvégi programajánló

A serdülő lányok után a fiú gyerekek is országos döntőbe juthatnak. Szombaton, Sümegen tartják a Tatár Mihály Országos Gyermek Bajnokság elődöntő-helyosztójának 2. tornáját, amelyet a csoport második helyéről várunk.

Bővebben...

Bajnokok a juniorok!

170327 felsovaros mav elore junior bajnokcsapat

Az utolsó játéknap eredményeitől függetlenül megnyerte a bajnokságot juniorcsapatunk a hétvégén. A Felsőváros MÁV Előre az NB II utolsó előtti fordulójában, Szegeden vendégszerepelt szombaton és vasárnap.

Bővebben...

Támogatóink

fehervar logo

sporttalpbetet logo
 
drink
 
logo-masit

ORKOVA

 

 window design alfatherm vasbetker 1
TAO támogatás

Facebook-üzenőfalunk